Mijn winkelmand

Bedverhalen

Als fabrikant willen we graag weten welke ervaringen onze klanten met hun bed hebben. In ‘bedverhalen’ lees je hoe klanten liefde en leed delen in hun FerroBellissimo bedden. 

Ook een verhaal? Deel het hier. 

obese
BEDVERHALEN
Mijn man heeft al jaren overgewicht door ziekte. We hebben in het verleden diverse bedden gehad die we na enkele jaren konden weggooien omdat ze doorgezakt of stuk waren.
BEDVERHALEN
Onze dochter is ondertussen gaan samenwonen met haar vriend en die vond het bed wat te meisjesachtig, dus heeft ze het bij ons gelaten, zodat ze het later misschien wel aan haar dochter kan geven.
BEDVERHALEN
Wij waren juist aan het Gardameer in Italië op vakantie toen ons bed werd gemaakt en de mensen van FerroBellissimo waren zo vriendelijk om te regelen dat we mochten gaan kijken in de smederij in Como tijdens het maakproces.
BEDVERHALEN
Als we zelf op vakantie gaan is hygiëne voor ons een zeer belangrijke factor. Voor ons moest een bed gemakkelijk te onderhouden zijn en goed slapen. Dat onderhoud bracht ons bij een metalen bed.
BEDVERHALEN
Nu we de kwalitatieve service van het bedrijf hebben leren kennen, zullen we niet aarzelen om in de toekomst producten rechtstreeks online te bestellen via de webshop.

Deel uw bedverhaal

Ontvang een dekbed en set hoofdkussens!