Mijn winkelmand

/
/
/
Bed voor vakantiewoning

Bed voor vakantiewoning

Je zoekt bedden voor je vakantiewoning? Je wil je appartement aan zee verhuren en twijfelt over welk bed je best in de slaapkamer kan plaatsen?
Dan geven we je hier graag enkele tips.

Afmetingen van het bed

Gasten zijn er in alle lengtes. Maar iemand die een klein gestalte heeft kan perfect in een groot bed slapen. Omgekeerd is een totaal andere situatie. Wie groot is en een standaard bed van 200cm ter beschikking krijgt, zal al snel met de voeten buiten de matras liggen of met het hoofd tegen het hoofdbord. Dit zorgt voor zeer oncomfortabele slaap posities.
Zorg dat al je gasten goed kunnen slapen en kies voor een bed lengtes van 210cm of zelfs 220cm als het kan.

Onderhoud & hygiëne

Je wil uiteraard een bed dat gemakkelijk te onderhouden is. Misschien slapen er wel 100-den mensen per jaar in dit bed. Dan moet het toch gemakkelijk te reinigen zijn!
Vermijdt daarom boxspring bedden met stoffen bekleding, daarop zie je erg snel vieze plekken, vuil en stof.
Beter in onderhoud zijn houten bedden, metalen bedden of kunstlederen bedden.

Stevigheid

Kies voor een stevig bed. Niet iedereen weegt minder dan 80 Kg.
Ook een klant met een maatje meer zou niet door je gastenbed mogen zakken.

De matras voor verhuur

Misschien wel het belangrijkste. Een matras waar bijna iedereen goed op ligt. Niet te hard, want niemand slaapt graag op een plank. Maar ook niet te zacht, want dan zakken zwaardere personen te veel door.
Ook de levensduur is belangrijk. En een uitwasbare hoes is noodzakelijk. Als je klanten morsen in het bed en je hebt een matras met vaste hoes, dan zullen die plekken er in blijven. En geen enkele gast apprecieert een matras met vlekken in.

Over het algemeen kies je best een pocketveren matras met koudschuim afdekking, stevig, met wasbare hoes.
De pockets zorgen voor een goede matrasventilatie, de koudschuim is een duurzame schuim (kies hoge densiteit koudschuim) en de uitwasbare hoes verzekerd je van hygiëne.

Een bed mag ook mooi zijn

Tenslotte, waarom zou je bed enkel praktisch zijn? De slaapkamer van je gastenverblijf mag toch ook mooi en uitnodigend zijn?
Overweeg zeker een metalen bed. Gemakkelijk in onderhoud, lange levensduur, zeer stevig en vooral te verkrijgen voor ieder type van interieur (modern, eigentijds of klassiek).