Mijn winkelmand

/
/
/
3 klanten uit Frankrijk vertellen ons over hun ervaring met hun ijzeren bed

3 klanten uit Frankrijk vertellen ons over hun ervaring met hun ijzeren bed

Geschreven door: Hugo – Haguenau – FR // Monique – Mandelieu la napoule – FR // Jeanne – Limoges – FR

Wij houden van een strak en modern interieur. Niet te veel prullaria want dat geeft ons geen rust. Toen we zochten voor een bed vonden we de meeste bedden die nu aangeboden worden nogal bombastisch en te zwaar beladen voor ons interieur.
Bij ferrobed vonden we dit bed erg mooi, het is modern en past perfect in ons interieur.
Omdat we internet aankopen niet helemaal vertrouwen en we ook de matras samen met het bed wouden kopen, zijn we naar België gereden om de toonzaal te bezoeken.
De erg vriendelijke eigenaar heeft ons heel goed geholpen. We zijn dan ook zeer tevreden met dit prachtige bed. Het is van zeer hoogwaardige bouwkwaliteit en de matras die we kozen in de toonzaal is zo goed dat we moeite hebben om in andere bedden nog goed te slapen.

Antwoord FerroBellissimo: Bedankt voor uw bezoek aan onze toonzaal! De klant koos voor een Quartz Stable Visco matras (soepel) met de FerroBiflex 500 lattenbodems.

Hugo – Haguenau – FR

Zeer tevreden met de aankoop. Het bed is zeer elegant en voldoet aan mijn verwachtingen. De levering was op tijd en de montage werd gedaan door bekwame mensen. Alles was perfect. Ik zou het zonder meer aanbevelen.

Monique – Mandelieu la napoule – FR

Nadat mijn man was overleden ben ik verhuisd naar een kleiner appartement. De slaapkamer is niet zo groot en ik was op zoek naar een bed van 120cm breed.
Daar is geen ruim aanbod in.
Ik ben naar verschillende meubelwinkels geweest, maar kon mijn ding niet vinden. Alle bedden lijken tegenwoordig op elkaar en het is niet echt mijn stijl.
Ik had vroeger ook een ijzeren bed en was daar heel tevreden over.
Mijn zoon is samen met mij op zoek gegaan op het internet en we vonden de website van FerroBellissimo.
Ik ben super tevreden met mijn bed en ook met de matras die ik na advies bij hun kocht. Omdat ik toch veel ligpijn had was dat een belangrijke factor, maar de matras die ze me telefonisch adviseerden is inderdaad heel fijn en neemt mijn ligpijn bijna helemaal weg.

Antwoord FerroBellissimo: Deze klant koos na overleg voor een Fusion Intense matras.

Jeanne – Limoges – FR

Andere bedverhalen

brand-overleefd
BEDVERHALEN
Een van de weinige meubelstukken die de brand overleefde was een bed dat we in 2009 aankochten bij FerroBellissimo.
BEDVERHALEN
Het bed past helemaal bij mij platencollectie van de jaren 60-70 en maakt samen met mijn platenrekken en vintage muziek installatie van mijn kamer een echte “man cave “ waar ik uren van muziek kan genieten.
BEDVERHALEN
We zochten een leuke uitstraling voor de “nieuwe’ slaapkamer. Het werd een slaapkamer met een “van Gogh” uitstraling.