Mijn winkelmand

/
/
/
Altijd vriendelijk contact, zeer deskundig advies en het nakomen van elke belofte

Altijd vriendelijk contact, zeer deskundig advies en het nakomen van elke belofte

Geschreven door: Klaus D. / Herbolzheim DE

Als je een historisch gerenoveerd huis van 250 jaar oud koopt, moet de inhoud ook harmonieus zijn. En zo kwamen we in onze zoektocht naar een geschikt metalen bed terecht bij FerroBellissimo. Allereerst: altijd vriendelijk contact, zeer deskundig advies en het nakomen van elke belofte hebben twee zeer tevreden klanten opgeleverd.

Na het transport was de montage met een beetje handigheid goed te doen (al zou een klein beetje instructie dit makkelijker maken). Samen met een goede lattenbodem en de Fusion matrassen doet de constructie denken aan een boxspringbed, maar past goed bij de stijl van het huis. En niets piept!

De eerste nacht was nog onwennig en ging gepaard met het gevoel op een wiebelig zeilschip te zitten. De matrassen vormen zich perfect naar het lichaam en bieden eersteklas ondersteuning voor de wervelkolom. We konden het bijna niet geloven, maar de belofte is waar: ‘s ochtends word je ontspannen wakker, zonder rugpijn.
En na 2 nachten lag het zeilschip duidelijk in de haven, vanaf dat moment genoten we gewoon van ons nieuwe bed!

Andere bedverhalen

Bed-Chanel
BEDVERHALEN
Wij hebben ondertussen in een tijdspanne van 10 jaar al 3 bedden aangekocht bij dit bedrijf. Het is enorm kwalitatief en ze leveren een top service!
BEDVERHALEN
Ondertussen kocht ook mijn dochter een metalen bed FerroBellissimo. Heel anders en modern, maar het past perfect bij haar huis. Het is een van die dingen die bij ons blijkbaar overgaan van generatie op generatie.