Mijn winkelmand

/
/
/
De jeugddroom van mijn moeder.

De jeugddroom van mijn moeder.

Geschreven door: Pascal L – Wehr DE

Mijn moeder droomde er al lang van om een eigen flat te bezitten en die naar haar wensen in te richten. In 2020 was het zover en kon ze eindelijk haar droom verwezenlijken. Het scharnierpunt was de slaapkamer. Mijn moeder had als kind nooit een eigen kamer gehad, en deze droom kwam nu uit.
Voor sommigen is de kamer misschien kitscherig, maar mijn moeder is er dol op.
Het bijzondere hoogtepunt is het metalen bed Cannes van FerroBellissimo. We hebben dagenlang op internet gezocht naar het perfecte bed voor haar kamerstijl. We hebben het nu 3 jaar geleden gekocht en ze is nog steeds superblij mee. Kijk zelf maar!

Andere bedverhalen

bed oostende kunde 1200x1600
BEDVERHALEN
Samen met een goede lattenbodem en de Fusion matrassen doet de constructie denken aan een boxspringbed, maar past goed bij de stijl van het huis. En niets piept!
BEDVERHALEN
Ondertussen kocht ook mijn dochter een metalen bed FerroBellissimo. Heel anders en modern, maar het past perfect bij haar huis. Het is een van die dingen die bij ons blijkbaar overgaan van generatie op generatie.