Mijn winkelmand

/
/
/
De jeugddroom van mijn moeder.

De jeugddroom van mijn moeder.

Geschreven door: Pascal L – Wehr DE

Mijn moeder droomde er al lang van om een eigen flat te bezitten en die naar haar wensen in te richten. In 2020 was het zover en kon ze eindelijk haar droom verwezenlijken. Het scharnierpunt was de slaapkamer. Mijn moeder had als kind nooit een eigen kamer gehad, en deze droom kwam nu uit.
Voor sommigen is de kamer misschien kitscherig, maar mijn moeder is er dol op.
Het bijzondere hoogtepunt is het metalen bed Cannes van FerroBellissimo. We hebben dagenlang op internet gezocht naar het perfecte bed voor haar kamerstijl. We hebben het nu 3 jaar geleden gekocht en ze is nog steeds superblij mee. Kijk zelf maar!

Andere bedverhalen

brand-overleefd
BEDVERHALEN
Een van de weinige meubelstukken die de brand overleefde was een bed dat we in 2009 aankochten bij FerroBellissimo.
BEDVERHALEN
Het bed past helemaal bij mij platencollectie van de jaren 60-70 en maakt samen met mijn platenrekken en vintage muziek installatie van mijn kamer een echte “man cave “ waar ik uren van muziek kan genieten.
BEDVERHALEN
We zochten een leuke uitstraling voor de “nieuwe’ slaapkamer. Het werd een slaapkamer met een “van Gogh” uitstraling.