Mijn winkelmand

/
/
/
Een mooi en stevig bed vinden was een hele zoektocht

Een mooi en stevig bed vinden was een hele zoektocht

Geschreven door: Romina – Gent (BE)

Mijn man heeft al jaren overgewicht door ziekte. We hebben in het verleden diverse bedden gehad die we na enkele jaren konden weggooien omdat ze doorgezakt of stuk waren.
Ik heb lang gezocht naar een goed en stevig bed, maar hou ook van een mooi interieur. Daarom was de zoektocht nog wat moeilijker want in de toonzalen van meubelwinkels leek alles op elkaar en het sprak mij niet aan.
Bij FerroBellissimo kochten wij dan 10 jaar geleden een metalen bed. In samenspraak met de verantwoordelijke van de productie is het bed zo aangepast dat het geschikt is om een hoger gewicht te kunnen dragen.
Voor zo ver ik mij kan herinneren hebben ze enkel wat extra draagbalken moeten plaatsen. Voor de rest is het bed origineel gebleven.

We hebben onlangs, na 10 jaar, de matras moeten vervangen. We hebben dan van de gelegenheid gebruik gemaakt om het bed naar de benedenverdieping te brengen omdat mijn man nog moeilijk de trap op kan. De mensen van FerroBellissimo hebben ons daar geweldig bij geholpen toen ze de nieuwe matras kwamen leveren. Voor mij is dit nog steeds een prachtig bed en het past perfect in ons tijdloos interieur.
Ik kan FerroBellissimo zeker aanraden na alle behulpzame ervaringen die ik ondertussen met hun heb.

Andere bedverhalen

Malmedy bett w 1200x1600
BEDVERHALEN
Onze dochter is ondertussen gaan samenwonen met haar vriend en die vond het bed wat te meisjesachtig, dus heeft ze het bij ons gelaten, zodat ze het later misschien wel aan haar dochter kan geven.