Mijn winkelmand

/
/
/
Een website met veel keuze

Een website met veel keuze

Geschreven door: Kyra – Opperdoes NL

Nadat ik al een tijdje op zoek was naar een metalen bed, kwam ik op de website FerroBellissimo terecht. En wat een keuzes kon je daar op maken, ik heb uiteindelijk het perfecte bed gevonden en direct een matras erbij besteld.

Ik heb het bed nu ongeveer 2 jaar en ik ben er nog altijd heel blij mee. Het bestellen ging heel makkelijk, en de levering was sneller als dat ik had verwacht. Het matras uitkiezen was nog best wel lastig, omdat er zoveel verschillende soorten waren. Uiteindelijk had ik wat voor onderzoek gedaan, en kwam ik precies uit op wat het beste voor mij zou zijn. Ik wou graag alles bij één leverancier bestellen, zodat het ook allemaal klopte en bij elkaar past.

Ik raad het zeker aan om een bed, matras of bijv. Lattenbodems te bestellen bij FerroBellissimo, omdat het goede kwaliteit is en ze geven goede service.

Andere bedverhalen

obese
BEDVERHALEN
Mijn man heeft al jaren overgewicht door ziekte. We hebben in het verleden diverse bedden gehad die we na enkele jaren konden weggooien omdat ze doorgezakt of stuk waren.
BEDVERHALEN
Onze dochter is ondertussen gaan samenwonen met haar vriend en die vond het bed wat te meisjesachtig, dus heeft ze het bij ons gelaten, zodat ze het later misschien wel aan haar dochter kan geven.