Mijn winkelmand

/
/
/
Enkele tevreden klanten aan het woord.

Enkele tevreden klanten aan het woord.

Geschreven door: Bettina – Villach AT // Martina – Hamburg DE

Super mooi bed. Bestelling en levering zonder problemen (levering zelfs minder dan de aangegeven levertijd. En ik bestelde het bed dan nog wel in het moeilijke “Corona jaar”).

De montage hebben we zelf gedaan en was erg eenvoudig.
Conclusie na 2 jaar: Het bed is uiterst stabiel en piept of kraakt, zoals beloofd, niet.

Mijn droom is altijd geweest om een prinsessenbed te hebben. Na jaren zoeken kwam ik bij FerroBellissimo terecht en vond precies het juiste bed. De kleur is precies zoals beschreven op de site en er werd rekening gehouden met eventuele speciale wensen.
De lange zoektocht was het waard, nu heb ik een uniek en mooi bed.

Andere bedverhalen

brand-overleefd
BEDVERHALEN
Een van de weinige meubelstukken die de brand overleefde was een bed dat we in 2009 aankochten bij FerroBellissimo.
BEDVERHALEN
Het bed past helemaal bij mij platencollectie van de jaren 60-70 en maakt samen met mijn platenrekken en vintage muziek installatie van mijn kamer een echte “man cave “ waar ik uren van muziek kan genieten.
BEDVERHALEN
We zochten een leuke uitstraling voor de “nieuwe’ slaapkamer. Het werd een slaapkamer met een “van Gogh” uitstraling.