Mijn winkelmand

/
/
/
Het bed was supermakkelijk in elkaar te zetten, is heel stabiel en piept niet.

Het bed was supermakkelijk in elkaar te zetten, is heel stabiel en piept niet.

Geschreven door: Nathalie / Dreieich DE

Ik wil graag zeggen dat ik heel erg tevreden ben met het bed. Het was supermakkelijk in elkaar te zetten, is heel stabiel, piept niet en ziet er ook nog eens prachtig uit. Ik zou het zo weer kopen. Heel erg bedankt voor de goede service en het leveren van kwaliteit. Met vriendelijke groeten!

Andere bedverhalen

brand-overleefd
BEDVERHALEN
Een van de weinige meubelstukken die de brand overleefde was een bed dat we in 2009 aankochten bij FerroBellissimo.
BEDVERHALEN
Het bed past helemaal bij mij platencollectie van de jaren 60-70 en maakt samen met mijn platenrekken en vintage muziek installatie van mijn kamer een echte “man cave “ waar ik uren van muziek kan genieten.
BEDVERHALEN
We zochten een leuke uitstraling voor de “nieuwe’ slaapkamer. Het werd een slaapkamer met een “van Gogh” uitstraling.