Mijn winkelmand

/
/
/
Ik kijk er nog steeds naar uit om elke avond naar bed te gaan in mijn droombed met mijn droomman

Ik kijk er nog steeds naar uit om elke avond naar bed te gaan in mijn droombed met mijn droomman

Geschreven door: Elke – Nordrhein-Westfalen – Lippstadt

Tijdens de Corona pandemie had ik veel vrije tijd. De zoektocht naar iets dat me plezier kon geven kwam snel ten einde. En dat was op de FerroBellissimo website.

Het duidelijk dat ik mijn meisjesdroom van een romantisch metalen bed wilde vervullen.
Maar ik ging het me niet ongezien van internet laten opsturen! Ik wilde naar België gaan en het bed ter plaatse bekijken.

Begin 2021 waren reizen over de grens echter verboden. Mijn vriend en ik keken uit naar de dag waarop een reis naar België weer mogelijk zou zijn. Eindelijk was het zover. We bezochten de showroom na voorafgaand overleg met Aileen.

Met zoveel uitzonderlijk mooie bedden was het moeilijk kiezen. Uiteindelijk werd de favoriet van internet mijn bed. Ik kijk er nog steeds naar uit om elke avond naar bed te gaan en elke zondag te ontbijten in mijn droombed met mijn droomman.

P.S. Toen het pakket aankwam, kon ik niet langer wachten en heb ik het bed helemaal zelf opgebouwd.  Eerst was mijn man een beetje triest daarover, maar nu neemt hij het me niet meer kwalijk. Het was immers gemakkelijk te monteren.

Andere bedverhalen

bed oostende kunde 1200x1600
BEDVERHALEN
Samen met een goede lattenbodem en de Fusion matrassen doet de constructie denken aan een boxspringbed, maar past goed bij de stijl van het huis. En niets piept!
BEDVERHALEN
Ondertussen kocht ook mijn dochter een metalen bed FerroBellissimo. Heel anders en modern, maar het past perfect bij haar huis. Het is een van die dingen die bij ons blijkbaar overgaan van generatie op generatie.