Mijn winkelmand

/
/
/
Ik mocht een metalen bed kiezen voor de gasten slaapkamer.

Ik mocht een metalen bed kiezen voor de gasten slaapkamer.

Geschreven door: Annelies – Purmerend NL

Ik denk dat het ongeveer 10 jaar geleden moet zijn dat mijn man en ik een bed kochten bij FerroBellissimo.
Mijn man wou een boxspring bed voor onze slaapkamer en ik mocht een metalen bed kiezen voor de gasten slaapkamer. Hoewel de boxspring veel duurder was, kwamen we al snel tot de conclusie dat het veel prettiger was om in het metalen bed te slapen.

We hebben na 3 jaar het metalen bed in onze slaapkamer gezet en de gasten mogen in de boxspring slapen. Nog geen moment spijt van gehad. Zelfs na 10 jaar ligt dit bed nog steeds even prettig.
We zijn dan ook zeer tevreden met de aankoop.

Op een dag zullen we zeker terugkomen naar de toonzaal om onze “gasten” boxspring te vervangen voor een metalen bed, want ik kijk soms nog eens op jullie website en er staan werkelijk zeer mooie bedden op.

Andere bedverhalen

brand-overleefd
BEDVERHALEN
Een van de weinige meubelstukken die de brand overleefde was een bed dat we in 2009 aankochten bij FerroBellissimo.
BEDVERHALEN
Het bed past helemaal bij mij platencollectie van de jaren 60-70 en maakt samen met mijn platenrekken en vintage muziek installatie van mijn kamer een echte “man cave “ waar ik uren van muziek kan genieten.
BEDVERHALEN
We zochten een leuke uitstraling voor de “nieuwe’ slaapkamer. Het werd een slaapkamer met een “van Gogh” uitstraling.