Mijn winkelmand

/
/
/
Ik zocht naar het bed van mijn grootmoeder

Ik zocht naar het bed van mijn grootmoeder

Geschreven door: Elena – Luxembourg

Het moet 2010 of 2011 geweest zijn dat wij in de toonzaal van FerroBellissimo terecht kwamen.
Ik herinner me nog dat de verkoopster een Italiaanse dame was en dat ze vol lof praatte over de smeedijzeren bedden die in Italië gemaakt werden.

Mijn man en ik waren toen al even aan het zoeken naar zulk een mooi bed. Toen ik vroeger bij mijn grootmoeder bleef slapen mocht ik daar altijd in een heel erg mooi ijzeren bed slapen.
Ik had daar zulke mooie herinneringen aan dat ik altijd al zulk een bed gewild heb.
Jaren heb ik gezocht naar het bed dat lijkt op het model dat bij mijn grootmoeder stond. Toen ik de website van FerroBellissimo zag wist ik het meteen. Niet helemaal hetzelfde, maar de gelijkenis was groot.

De dame in de toonzaal was erg behulpzaam en heeft samen met mij nog wat aanpassingen gedaan aan het ontwerp zodat het nog meer op mijn grootmoeders bed zou lijken.

Nu, zoveel jaren later ben ik nog altijd heel tevreden met ons bed. Wat het bijzonder maakt is dat het speciaal voor ons is gemaakt, met de “kleine” aanpassingen. Ondertussen kocht ook mijn dochter een metalen bed FerroBellissimo. Heel anders en modern, maar het past perfect bij haar huis. Het is een van die dingen die bij ons blijkbaar overgaan van generatie op generatie.

Andere bedverhalen

bed oostende kunde 1200x1600
BEDVERHALEN
Samen met een goede lattenbodem en de Fusion matrassen doet de constructie denken aan een boxspringbed, maar past goed bij de stijl van het huis. En niets piept!