Mijn winkelmand

/
/
/
Nadeel van mijn bed: Ik wil er niet uitkomen

Nadeel van mijn bed: Ik wil er niet uitkomen

Geschreven door: Möni – Solingen DE

Twee jaar geleden hebben we een grote verbouwing gedaan in ons huisje. Daarbij wilden we onszelf ook trakteren op een nieuw bed. Het oude was te laag voor ons, we worden er niet jonger op, maar voor onze oude Zwitserse berghond was het EXACT goed. We waren meteen verliefd op de site van Eisenbettenshop (www.ferrobed.de)!
Model Mons heeft een eenvoudig design in geweldige kleuren in de beste kwaliteit! Daarnaast was er de super klantenservice, direct bereikbaar, super vriendelijk en ook deskundig, wat helaas zeldzaam is geworden, maar hier gevonden!
Nu houden we van onze slaapkamer, maar het heeft twee nadelen: ik zou graag het bed nauwelijks willen verlaten, en ten tweede zou onze hond graag een helling willen om ons blij te maken met zijn nachtelijke aanwezigheid van 60 kg (nu het bed hoger is geraakt hij er niet gemakkelijk meer in)

Andere bedverhalen

obese
BEDVERHALEN
Mijn man heeft al jaren overgewicht door ziekte. We hebben in het verleden diverse bedden gehad die we na enkele jaren konden weggooien omdat ze doorgezakt of stuk waren.
BEDVERHALEN
Onze dochter is ondertussen gaan samenwonen met haar vriend en die vond het bed wat te meisjesachtig, dus heeft ze het bij ons gelaten, zodat ze het later misschien wel aan haar dochter kan geven.