Mijn winkelmand

/
/
/
Nieuwe bedden voor ons én onze gasten

Nieuwe bedden voor ons én onze gasten

Geschreven door: Nicole – Orgeo BE

Na toevallig de website van FerroBellissimo ontdekt te hebben, zijn wij eerst een kijkje komen nemen in de toonzaal in Balen. Daar hebben wij onderstaand model uitgekozen en besteld. Wij hebben dit Ferro-bed met sprekend gemak zelf in elkaar gezet, alhoewel wij absoluut geen doe-het-zelvers van nature zijn. Het in elkaar zetten ging eigenlijk zo goed als vanzelf. Dat was al het eerste leuke aan het bed. En ondertussen slapen we al enkele jaren heerlijk in ons Ferro-bed. Het is een mooi bed, eenvoudig van stijl, zonder franjes, en stevig ook. Voor ons geen ander bed meer. Wij hebben ons droombed absoluut gevonden.

Omdat wij in de Ardennen wonen, blijven familie en vrienden uit Vlaanderen vaak overnachten na hun bezoek. Daarom hebben we 2 gastenkamers. Het bed dat in één van de gastenkamer stond was aan vervanging toe. Omdat we al een fijne ervaring hadden met ons eerste, eigen Ferro-bed, hebben we bij FerroBellissimo een tweede bed, met bijpassende lattenbodem en matras, gekocht.  

Dit bed is echt een zwaar bed. Na het in elkaar gezet te hebben leek het eerst wat overweldigend, maar het past in werkelijkheid heel mooi in het interieur. Het is een stevig bed met uitstraling en vooral met een romantische toets door het mooie en opvallende smeedwerk van het hoofdbord en het voetbord. Onze vrienden en familie weten altijd meteen voor welke kamer ze kiezen: de kamer met het Ferro-bed. En ze weten wel waarom: het is mooi en uitnodigend, het straalt degelijkheid en rust uit èn het slaapt heerlijk. Wat wil een mens nog meer?!

Andere bedverhalen

bed oostende kunde 1200x1600
BEDVERHALEN
Samen met een goede lattenbodem en de Fusion matrassen doet de constructie denken aan een boxspringbed, maar past goed bij de stijl van het huis. En niets piept!
BEDVERHALEN
Ondertussen kocht ook mijn dochter een metalen bed FerroBellissimo. Heel anders en modern, maar het past perfect bij haar huis. Het is een van die dingen die bij ons blijkbaar overgaan van generatie op generatie.