Mijn winkelmand

/
/
/
Nooit gedacht dat ik een metalen bed zou kopen.

Nooit gedacht dat ik een metalen bed zou kopen.

Geschreven door: Céline – Luxembourg

Enkele jaren geleden was ik op zoek naar een nieuw bed omdat mijn boxspring bed al na 6 jaar begon te verzakken. Omdat ik meer dan gemiddeld weeg ben ik gaan zoeken naar bedden die minder snel inzakken.

Ik kwam zo terecht op de website van FerroBellissimo. Daar hebben ze mij echt goed geholpen met advies voor een bed op maat van mijn verwachtingen. Uiteindelijk bestelde ik bij hun een bed en matras op mij afgestemd. Ik bed daar echt super tevreden over.

Ik had nooit gedacht ooit een metalen bed te kopen. Zelf hou ik van een zeer strak minimalistische interieur. Metalen bedden stonden bij mij synoniem voor krullen en klassiek. Dat was niet mijn ding.
Maar het bed dat ik kocht past volledig in mijn interieur en is ongelooflijk stevig en kwalitatief.
Zeer tevreden met mijn aankoop.

Commentaar FerroBellissimo: Mevrouw kocht een Genk bed, met “heavy load disc base” bodems en een Quatrz Stable HR matras. Dank u voor het vertrouwen in onze producten.

Andere bedverhalen

bed oostende kunde 1200x1600
BEDVERHALEN
Samen met een goede lattenbodem en de Fusion matrassen doet de constructie denken aan een boxspringbed, maar past goed bij de stijl van het huis. En niets piept!
BEDVERHALEN
Ondertussen kocht ook mijn dochter een metalen bed FerroBellissimo. Heel anders en modern, maar het past perfect bij haar huis. Het is een van die dingen die bij ons blijkbaar overgaan van generatie op generatie.