Mijn winkelmand

/
/
/
Nooit gedacht dat ik een metalen bed zou kopen.

Nooit gedacht dat ik een metalen bed zou kopen.

Geschreven door: Céline – Luxembourg

Enkele jaren geleden was ik op zoek naar een nieuw bed omdat mijn boxspring bed al na 6 jaar begon te verzakken. Omdat ik meer dan gemiddeld weeg ben ik gaan zoeken naar bedden die minder snel inzakken.

Ik kwam zo terecht op de website van FerroBellissimo. Daar hebben ze mij echt goed geholpen met advies voor een bed op maat van mijn verwachtingen. Uiteindelijk bestelde ik bij hun een bed en matras op mij afgestemd. Ik bed daar echt super tevreden over.

Ik had nooit gedacht ooit een metalen bed te kopen. Zelf hou ik van een zeer strak minimalistische interieur. Metalen bedden stonden bij mij synoniem voor krullen en klassiek. Dat was niet mijn ding.
Maar het bed dat ik kocht past volledig in mijn interieur en is ongelooflijk stevig en kwalitatief.
Zeer tevreden met mijn aankoop.

Commentaar FerroBellissimo: Mevrouw kocht een Genk bed, met “heavy load disc base” bodems en een Quatrz Stable HR matras. Dank u voor het vertrouwen in onze producten.

Andere bedverhalen

brand-overleefd
BEDVERHALEN
Een van de weinige meubelstukken die de brand overleefde was een bed dat we in 2009 aankochten bij FerroBellissimo.
BEDVERHALEN
Het bed past helemaal bij mij platencollectie van de jaren 60-70 en maakt samen met mijn platenrekken en vintage muziek installatie van mijn kamer een echte “man cave “ waar ik uren van muziek kan genieten.
BEDVERHALEN
We zochten een leuke uitstraling voor de “nieuwe’ slaapkamer. Het werd een slaapkamer met een “van Gogh” uitstraling.