Mijn winkelmand

/
/
/
Op vakantie bezochten we de smederij

Op vakantie bezochten we de smederij

Geschreven door: Marianne – Amsterdam NL

Mijn man en ik hebben een brede interesse in kunst. Mijn man maakt schilderijen en ikzelf beelden.
Wij appreciëren mooie dingen. Voorwerpen die met liefde gemaakt zijn, waar de ziel van de maker in zit en waar je de pracht van de creatie kan ontdekken.

Ook ons meubilair selecteren wij op basis van eerlijk vakmanschap.

Zo kochten wij 13 jaar geleden bij FerroBellissimo een handgemaakt smeedijzeren bed. Gemaakt in Italië door een smid met een oude smidse op kolen. Wij waren juist aan het Gardameer in Italië op vakantie toen ons bed werd gemaakt. De mensen van FerroBellissimo waren zo vriendelijk om te regelen dat we mochten gaan kijken in de smederij in Como tijdens het maakproces.

Dat gaan we nooit vergeten. Vaak, als we ons in ons mooie bed nestelen denken we nog terug aan dat bezoek en de manier op hoe die smid ons bed met vakmanschap heeft gemaakt. Voor ons, een uniek vakantie souvenir.

Andere bedverhalen

brand-overleefd
BEDVERHALEN
Een van de weinige meubelstukken die de brand overleefde was een bed dat we in 2009 aankochten bij FerroBellissimo.
BEDVERHALEN
Het bed past helemaal bij mij platencollectie van de jaren 60-70 en maakt samen met mijn platenrekken en vintage muziek installatie van mijn kamer een echte “man cave “ waar ik uren van muziek kan genieten.
BEDVERHALEN
We zochten een leuke uitstraling voor de “nieuwe’ slaapkamer. Het werd een slaapkamer met een “van Gogh” uitstraling.