Mijn winkelmand

/
/
/
Sinds ik een klein meisje was, had ik de droom van een romantisch bed.

Sinds ik een klein meisje was, had ik de droom van een romantisch bed.

Geschreven door: Arlette – Houten NL

Sinds ik een klein meisje was, had ik de droom van een romantisch bed met mooi krullerig hoofd- en voetbord. Jammer genoeg bleek dit erg moeilijk te vinden. Mijn smaak is blijkbaar niet mainstream. Gelukkig kwam ik Ferrobed tegen online, en zij bleken exact te hebben wat ik zocht! Nu heb ik mijn droombed, en het slaapt fantastisch! Naar bed gaan is nu elke avond een feestje! Ik geniet elke avond en elke ochtend van de aanblik van mijn mooie bed.

Andere bedverhalen

brand-overleefd
BEDVERHALEN
Een van de weinige meubelstukken die de brand overleefde was een bed dat we in 2009 aankochten bij FerroBellissimo.
BEDVERHALEN
Het bed past helemaal bij mij platencollectie van de jaren 60-70 en maakt samen met mijn platenrekken en vintage muziek installatie van mijn kamer een echte “man cave “ waar ik uren van muziek kan genieten.
BEDVERHALEN
We zochten een leuke uitstraling voor de “nieuwe’ slaapkamer. Het werd een slaapkamer met een “van Gogh” uitstraling.