Mijn winkelmand

/
/
/
Sinds ik een klein meisje was, had ik de droom van een romantisch bed.

Sinds ik een klein meisje was, had ik de droom van een romantisch bed.

Geschreven door: Arlette – Houten NL

Sinds ik een klein meisje was, had ik de droom van een romantisch bed met mooi krullerig hoofd- en voetbord. Jammer genoeg bleek dit erg moeilijk te vinden. Mijn smaak is blijkbaar niet mainstream. Gelukkig kwam ik Ferrobed tegen online, en zij bleken exact te hebben wat ik zocht! Nu heb ik mijn droombed, en het slaapt fantastisch! Naar bed gaan is nu elke avond een feestje! Ik geniet elke avond en elke ochtend van de aanblik van mijn mooie bed.

Andere bedverhalen

obese
BEDVERHALEN
Mijn man heeft al jaren overgewicht door ziekte. We hebben in het verleden diverse bedden gehad die we na enkele jaren konden weggooien omdat ze doorgezakt of stuk waren.
BEDVERHALEN
Onze dochter is ondertussen gaan samenwonen met haar vriend en die vond het bed wat te meisjesachtig, dus heeft ze het bij ons gelaten, zodat ze het later misschien wel aan haar dochter kan geven.