Mijn winkelmand

/
/
/
Een beter bed in 5 stappen

Een beter bed in 5 stappen

Wat is dat, een beter bed? Dat is een goede vraag. En om eerlijk te zijn, er is geen pasklaar antwoord op die vraag. Maar van FerroBellissimo – al  meer dan 20 jaar lang de nummer 1 in metalen bedden – mag je uiteraard wel verwachten dat we je wat tips kunnen geven over wat het verschil is tussen een goed bed en een ‘beter’ bed.

Een bed is zo veel meer dan je slaapplek

Je bed is de blikvanger van je slaapkamer. Het is een plek waar je ongeveer een derde van je leven in doorbrengt. Er mag met andere woorden best wat aandacht aan besteed worden. Want er zijn weinig andere stukken meubilair die zó intensief worden gebruikt als een bed. Als je bedenkt dat een kwalitatieve slaap meteen ook de basis is voor een energieke dag, dan weet je dat het belang van een goed bed vaak wordt onderschat. Of sterker nog, dat je er écht baat bij hebt om te kiezen voor een beter bed. Hoe begin je daaraan?

Investeer in een bed dat op élk vlak bij je past

Je bed moet niet alleen passen bij de stijl van je slaapkamer, maar ook bij je slaapbehoefte.  Zo is een smal tweepersoonsbed misschien best wel romantisch, maar als je dat bed moet delen met een stevige ‘woeler’ dan denk je daar op termijn vast anders over. In dat geval is het misschien verstandig om te kiezen voor 2 eenpersoonsbedden of een breder tweepersoonsbed met aparte matrassen.

Boxspring of lattenbodem?

Veel hangt van je persoonlijke voorkeur af. Tegenwoordig kan je zowel lattenbodems als boxsprings combineren met aparte matrassen of één enkele matras. Je leest meer over de verschillende slaapsystemen en hun voor- en nadelen op onze pagina met slaapinformatie. Hou je van het verende gevoel van een boxspring, maar niet van de vaak nogal sobere look? Dan vind je bij Droombedden toch een metalen bed dat je met je geliefde boxspring kan combineren. Daardoor creëer je je eigen boxspring-bed in de look van jouw keuze. Dat noemen we bij Droombedden een gepersonaliseerde aanpak!

Tijdloos design

Ga je een nieuw bed kopen? Kies dan voor een tijdloos design. Tenslotte wil je graag een duurzaam bed met een lange levensduur. Dan is een handgemaakt metalen bed een prima keuze. Zo’n bed is stevig, stabiel én verkrijgbaar in zowat elke denkbare uitvoering. Dat is de reden waarom Droombedden zich heeft gespecialiseerd in handgemaakte metalen bedden: We kunnen onze klanten de garantie geven dat ze een aankoop voor het leven doen.

Neem de tijd en informeer je

Je gaat straks veel tijd in je nieuwe bed doorbrengen. Een goed geïnformeerde en doordachte keuze maken is ongetwijfeld de beste aanpak. Ga langs bij een slaapspecialist, kom proefliggen. Het is de beste manier om ‘aan den lijve’ te ondervinden welke bedcombinatie je het beste bevalt. Het ene bed is het andere niet en maar al te vaak ontdek je dat helaas pas nadat je bed is geleverd. Daarom garanderen we bij Droombedden dat al onze metalen bedden van een uitstekende kwaliteit zijn. Ze zijn stabiel, duurzaam en dankzij de poederlak afwerking bestand tegen het leven. We bieden onze klanten dan ook een garantie van 30 jaar op onze smeedijzeren bedframes. Je bent als klant dus zeker van zorgeloze nachten (en dagen).

Kortom, het verschil tussen een goed bed en een beter bed zit hem in de kwaliteit en de levensduur van dat bed. Maar ook in de mate waarin het aan je slaapbehoefte voldoet. Bovendien mag het wat ons betreft altijd een beetje meer zijn. Je ideale bed ziet er dus bij voorkeur ook oogstrelend uit en is de absolute eyecatcher van je slaapkamer. Bij Droombedden kan je alvast een toonzaal vol eyecatchers komen bewonderen. Zoals gezegd houden we van een persoonlijke aanpak en maken we graag tijd om je goed te informeren. Daarom werken we – behalve op zaterdag – voornamelijk op afspraak.

Heb je vragen over metalen bedden of over slaapcomfort in het algemeen? Stel ze ons. We informeren je graag.

The Cube met hoofdbord
The Cube met hoofdbord

Ferro