Mijn winkelmand

/
/
/
Hotel – B&B – Projecten

Hotel – B&B – Projecten

Als fabrikant (FerroBellissimo) van metalen bedden leveren wij niet enkel aan particulieren, maar doen we ook vaak projecten voor Hotels, B&B’s en andere accommodaties met slaapgelegenheid. Dit doorheen gans Europa. Hierbij zoeken we samen met de uitbaters naar een goede oplossing voor uw slaapcomfort. We houden rekening met de noden van Hotels of B&B’s. Daarbij zoeken we naar oplossingen voor vragen m.b.t.:

  • Duurzaamheid. Bedden moet zeer stevig zijn en probleemloos lang gebruikt kunnen worden.
  • Interieur. Bedden moeten voldoen aan het globale interieur van het Hotel of de B&B. Hiervoor kunnen we maatwerk leveren. Zowel de design als de kleuren kunnen door de klant gekozen worden. Dit kan uiteraard niet voor enkele stuks, maar als de klant voldoende stuks nodig heeft dan kan alles naar wens gebouwd worden.
  • Slaapcomfort. Wij zoeken voor de Hotels en B&B’s naar bodems en matrassen die voldoen aan hun eisen. Ook hier kunnen we een erg ruim gamma aanbieden. Ook hier is maatwerk mogelijk, zowel voor de bodems als voor de matrassen.
  • Brandveiligheid. Grote projecten moeten vaak voldoen aan brandnormen. Metalen bedden zijn uiteraard niet brandbaar, maar wij kunnen ook brandvertragende matrassen leveren.
  • Hygiëne. Voor Hotels en B&B’s is hygiëne een zeer belangrijke factor. Metalen bedden kan je perfect onderhouden en zuiver houden. Maar ook de bodems en matrassen kunnen wij leveren met een hoge hygiëne standaard, waarbij uitwasbare matrashoezen een must zijn, zodat uw gasten steeds op een zuivere matras slapen. Voor zorgcentra kunnen wij ook afwasbare incontinentie matrassen leveren.
  • Onderhoud en poetsen. Wij begrijpen “time is money” en weten dat u bedden snel en correct wil verschonen.
  • Aankoop prijzen. Voor volume afnames beschikt de eigenaar van een Hotel of een B&B over andere aankoop prijzen dan een particulier. Uiteraard geldt dit enkel voor volume afnames en niet voor enkele stuks.
  • Allergie, huismijt, bedwantsen en andere ongemakken. Hotels en B&B’s willen u als klant uiteraard een bed ter beschikking stellen waar u geen last heeft van deze ongemakken. Ook daarvoor bieden we totaaloplossingen. Metalen bedden hebben het voordeel dat ze niet gevoelig zijn aan deze vormen van ongemakken. Maar wij bieden u ook matrassen en bodems aan die behandeld zijn om dit te voorkomen.

Heeft u een project met veel slaapkamers of bedden, een Hotel, jeugdherberg, B&B, of andere slaap accommodatie. Verhuurt u slaapkamers of een vakantiehuis, dan kan u ons steeds gratis advies vragen voor uw project.

Wij hebben hierin reeds jarenlange ervaring. Veel Hotels, jeugdherbergen of B&B’s bieden slaapkamers aan met onze bedden en matrassen. Wij helpen u dan ook graag om probleemloos de juiste keuzes te maken, zodat u zich als eigenaar alvast geen zorgen moet maken over het slaapcomfort van uw klanten.

Contacteer ons via het contact formulier op onze website. Laat ons weten wat u zoekt en hoeveel stuks u nodig heeft. Wij maken u dan een offerte op maat en staan u bij met raad en jarenlange ervaring.